СПА-центр у Львові: соляні кімнати та тренування для здоров’я

25.03.2016 14:03 360
СПА-центр у Львові: соляні кімнати та тренування для здоров’я

Без чого не можна уявити життя людини? Без води, їжі та найважливіше – без повітря. Але для того, щоб дихати на повні груди,треба мати здорові легені, тренувати діафрагму, а інколи – й виконувати профілактичні інгаляції для органів дихання. Однією з таких процедур є соляні інгаляції – для них навіть створені спеціальні кімнати, або шахти. Лише 30 хвилин на день у такому приміщенні можуть подолати захворювання дихальних шляхів, через які страждає, в першу чергу, мозок люди, адже не отримує достатньої кількості кисню. А це – вкрай необхідно для нормального функціонування організму і усіх його систем. Також не буде зайвим відвідування соляної кімнати у профілактичних цілях, адже такі інгаляції можуть позбавити негативного впливу тютюнових виробів, шкідливих викидів у атмосферу з підприємств та автомобілів, подолати вплив на дихальні шляхи алергенів, засобів побутової хімії та ін.

Лікування за допомоги солі називають гало терапією і вона засвідчила свою ефективність та терапевтичній вплив на організм уже багато років тому. На порталі trystyhii.com.ua можна дізнатися про особливості такого методу, а також про концентровані сухі сольові аерозолі, які можуть гарантувати найбільший вплив на дихальні шляхи.

У деяких регіонах України, зазвичай на територіях пансіонатів та лікувально-оздоровчих курортів, можна знайти природні соляні шахти, але якщо у людини не має можливості або часу на подорожі, можна скористуватися пропозицією від лікарів Ужгородського алергоцентру. Разом із вченими Українського інституту медичної реабілітації та курортології вони розробили кімнати, які штучно створюють мікроклімат ідентичний природним шахтам.

Такі кімнати можна відвідати у СПА-центрі «Три стихії», а також тут є найкращі тренажерні зали у Львові, оснащені новітнім обладнанням, силовими тренажерами на усі групи м’язів, а також кардіо. Перед початком занять гостей обов’язково консультують досвідчені інструктори, котрі можуть порадити, як краще організувати тренування, якими тренажерами можна користуватись, а які краще залишити осторонь у зв’язку з особливостями організму та стану здоров’я. Перед тренуванням та після нього обов’язково треба розім’яти м’язи, щоб уникнути болю наступного дня після спортивної зали. Такі вправи у СПА-центрі допоможуть не тільки скинути заяву вагу, набрати масу та підтянути тіло, а й покращити здоров’я у цілому.

Следующая новость
Предыдущая новость

Вниманию посетителей! Мы временно отключили возможность комментирования новостей в связи с частыми призывами к противоправным действиям и насилию со стороны некоторых посетителей. Надеемся на Ваше понимание. С уважением, редакция "Осведомителя".

 
Последние новости